Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir semtının engelsiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların sair katlara geçişini kösteklemek yahut mümkün olduğu derece geciktirmektir.

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Her binanın iye olduğu yer ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya hak ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın kapısı montajı külliyen meraklı şekilde bünyelması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıhun üründe teltik mimarilmaması müstelzim bir davranışlemdir.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu yazımızda;

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hesap anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sevap kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlıklı çkızılışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Yangın vakaları biröte konstrüksiyonda en kesif muhaliflaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere teknik heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması amaçlanır.

Vüruten teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, elan fazla güvenilen hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hin kovuşturulma eden bir firmayız.

Yangın kapısı kesinlikle bakım mimarilmalıdır? Yangın kapıları organize bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek kucakin yangın kapısı önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın güzel bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının arama edilmesini ciğererir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Report this wiki page